11 timer i fly er lang tid. En rejse til Japan er hverken billigt eller hurtigt, men for enden står oplevelserne i kø. Tokyo og Japan er simpelthen så anderledes end det, vi er vant til på vores breddegrader.
https://www.tokyo-japan.dk/wp-content/uploads/2014/01/steder-at-bo-i-tokyo.jpg231300adminhttps://www.tokyo-japan.dk/wp-content/uploads/2023/01/Tokyo-Japan_logo_retina_cl.pngadmin2023-01-08 23:29:442023-01-14 13:01:46Hvorfor skal man rejse til Japan?
Man hører tit skræmmehistorier om Tokyos metro. Historier om overfyldte perroner og togvogne, og metrofolk der er ansat til at skubbe folk ind i vognene. Men en tur med metroen i Tokyo er på mange måder en langt bedre oplevelse end vores egen i København.
https://www.tokyo-japan.dk/wp-content/uploads/2014/01/Tokyo-metro_1500.png9851500adminhttps://www.tokyo-japan.dk/wp-content/uploads/2023/01/Tokyo-Japan_logo_retina_cl.pngadmin2014-01-29 13:34:082023-01-08 18:40:38Tokyo metro kontra Københavns metro – et par betragtninger
Restauranten var skarpt oplyst, og der var ingen borde. Kun en lang disk der snoede sig på tværs af lokalet og delte rummet i to – køkkenet og spiseområdet.
https://www.tokyo-japan.dk/wp-content/uploads/2014/01/Tokyo-restaurant_1500.png8141500adminhttps://www.tokyo-japan.dk/wp-content/uploads/2023/01/Tokyo-Japan_logo_retina_cl.pngadmin2014-01-15 13:35:352023-01-08 18:45:07Et besøg på et anderledes spisested
Hvorfor skal man rejse til Japan?
/in Blog /by admin11 timer i fly er lang tid. En rejse til Japan er hverken billigt eller hurtigt, men for enden står oplevelserne i kø. Tokyo og Japan er simpelthen så anderledes end det, vi er vant til på vores breddegrader.
Tokyo metro kontra Københavns metro – et par betragtninger
/in Blog /by adminMan hører tit skræmmehistorier om Tokyos metro. Historier om overfyldte perroner og togvogne, og metrofolk der er ansat til at skubbe folk ind i vognene. Men en tur med metroen i Tokyo er på mange måder en langt bedre oplevelse end vores egen i København.
Et besøg på et anderledes spisested
/in Blog /by adminRestauranten var skarpt oplyst, og der var ingen borde. Kun en lang disk der snoede sig på tværs af lokalet og delte rummet i to – køkkenet og spiseområdet.