Bedste hoteltips – Tokyo

Vores bedste hotel-tip til Tokyo er det uhyre centralt beliggende område Akasaka-Mitsuke. Metrostationen er forbundet med stationen Nagatacho, og tilsammen ligger de på hele 5 metro-linier, herunder både den gule Ginza Line og den røde Marunouchi Line. Fordelen ved Akasaka-Mitsuke er, at stationen ligger imellem bydelene Shinjuku og Shibuya og bydelen Ginza. Shinjuku ligger 3 stop væk på den røde linie og Shibuya ligger 3 stop væk på den gule. Ginza nås på 3 stop med både den gule og den røde linie.

Området omkring stationen er et forretningsdistrikt, hvilket betyder at der er travlhed om dagen, men om aftenen er der forholdsvist stille. Der er dog stadigvæk mennesker ude om aftenen også og flere restauranter, kaffebarer og supermarkeder (der naturligvis har døgnåbent).
Området har en hyggelig atmosfære, og da det er et forretningsområde, er det ofte muligt at få gode hotel-deals i ferieperioden.

Hotel-anbefalinger i Akasaka-Mitsuke

Som udgangspunkt vil vi anbefale to hoteller i Akasaka Mitsuke. Begge ligger lige under eller omkring 1000 kr. i døgnet, og man får meget for pengene – selvom der ikke indgår morgenmad. Værelserne er ikke store, men meget lækre.

Hotel Monterey Akasaka

Hotel Monterey Akasaka er lidt svært at finde, med mindre man tyr til Google Maps. Men beliggenheden er fin – en kort gåtur på 5-6 minutter fra Akasaka-Mitsuke metro-stationen. Monterey har rigtig god value-for-money. Værelserne er små, men velindrettede og i god kvalitet.

Find priser og værelser på Hotels.com

Monterey-kæden har et hotel i Tokyo, der kan anbefales.

Akasaka Excel Hotel Tokyu:

Akasaka Excel Hotel Tokyu ligger under 2 minutters gang fra Akasaka-Mitsuke metro-stationen, så hotellet er faktisk endnu mere centralt beliggende end Monterey. Akasaka Excel er et kæmpe-hotel, men også her er servicen i top, og værelserne velindrettede og pæne.

Find priser og værelser på Hotels.com

Akasaka Excel hotel kan klart anbefales

Sammenlign priser i hele området

Find hotel i Akasaka-Mitsuke hos Hotels.com