Bedste hoteltips

Mit bedste hotel-tip til Tokyo er det uhyre centralt beliggende område Akasaka-Mitsuke. Metrostationen er forbundet med stationen Nagatacho, og tilsammen ligger de på hele 5 metro-linier, herunder både den gule Ginza Line og den røde Marunouchi Line. Fordelen ved Akasaka-Mitsuke er, at stationen ligger imellem bydelene Shinjuku og Shibuya og bydelen Ginza. Shinjuku ligger 3 stop væk på den røde linie og Shibuya ligger 3 stop væk på den gule. Ginza nås på 3 stop med både den gule og den røde linie.

Området omkring stationen er et forretningsdistrikt, hvilket betyder at der er travlhed om dagen, men om aftenen er der forholdsvist stille. Der er dog stadigvæk mennesker ude om aftenen også og flere restauranter, kaffebarer og supermarkeder (der naturligvis har døgnåbent).
Området har en hyggelig atmosfære, og da det er et forretningsområde, er det ofte muligt at få gode hotel-deals i ferieperioden.

Sammenlign priser

Find hotel i Akasaka-Mitsuke hos Hotels.com

Hotel-anbefalinger i Akasaka-Mitsuke

Som udgangspunkt vil jeg anbefale to hoteller i Akasaka Mitsuke: Hotel Monterey Akasaka og Akasaka Excel Hotel Tokyu. Begge ligger lige under eller omkring 1000 kr. i døgnet, og man får meget for pengene – selvom der ikke indgår morgenmad. Værelserne er ikke store, men meget lækre.

Hotel Monterey Akasaka:     Søg på Hotels.com

Akasaka Excel Hotel Tokyu:     Søg på Hotels.com